Felhasználási feltételek

1. Általános

1.1 A VG Sport Tanácsadói Betéti Társaság (a továbbiakban: „VG Sport”) (székhely: 4502 Vasmegyer, Kossuth utca 125.; adószám: 26330541-1-15; cégjegyzékszám: 15-06-095464) vezetve a Debreceni Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában (9319 '08 - Egyéb sporttevékenység) vonatkozó analitikákat és információkat (a továbbiakban: „Szolgáltatás”) biztosít a https://vgsport.app/ címen vagy a VG Sport által kijelölt egyéb weboldalon vagy alkalmazáson keresztül (a továbbiakban: „Honlap”), amelyek egyaránt magukba foglalják a Honlapon elérhető Szolgáltatást.

2. Elfogadás

2.1 A VG Sport Honlapján elérhető Szolgáltatás igénybevételével, ugyanakkor a VG Sport Honlapjának látogatásával - Ön mint természetes személy (a továbbiakban: „Felhasználó”) - elfogadja az alábbi Felhasználási Feltételeket.

2.2 A VG Sport Honlapja tartalmazhat további Felhasználási Feltételeket, azonban igénybevétel előtt a Felhasználó tájékoztatásra kerül.

2.3 Amennyiben a Felhasználó a VG Sport Honlapját elhagyná, úgy a harmadik fél honlapjának felhasználási feltételeit és adatvédelmi nyilatkozatát egyaránt gondosan tanulmányozza át a használatot megelőzően.

3. Szellemi; szerzői és védjegy jog

3.1 A VG Sport által vagy nevében - vonatkozó jogosult engedélyével - elérhető Szolgáltatáshoz fűződő szellemi; szerzői és védjegy jog jogosultja a VG Sport (védjegy lajstromszám: 222864). Írásbeli engedély nélkül a VG Sport Honlapján elérhető Szolgáltatás egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos.

4. Felelősség

4.1 A VG Sport mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a Honlapon elérhető Szolgáltatás pontosságát és elkerülje a zavarokat. A VG Sport nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen vagy közvetett károkért. A sporteseményekre vonatkozó analitika (https://vgsport.app/analitikak) adatfeldolgozás alapján történik, amíg a sporteseményekre vonatkozó információ (https://vgsport.app/tippek) az adott szerző magánvéleményét tükrözi, amelyben objektív és szubjektív elemek vannak. A 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján a Honlapon elérhető Szolgáltatás nem valósít meg befektetési elemzést, illetve befektetési tanácsadást -- főtevékenység: 9319 '08 - egyéb sporttevékenység. A leírtak ismeretében a Felhasználó elfogadja, hogy a Honlapon elérhető Szolgáltatást kizárólag személyes szórakoztatás, nem pedig haszonszerzés céljából veszi igénybe.

4.2 A Felhasználó kijelenti, hogy nem áll szerződéses jogviszonyban sportcsapattal, versenyszervezővel- és fogadóirodával. Mindemellett tevékenységét a mindenkori hatályos jogszabályok alatt folytatja.

5. Szolgáltatás

5.1 A Szolgáltatás igénybevételéhez a Felhasználó köteles fiókot létrehozni a VG Sport Honlapján. A VG Sport Honlapján elérhető Szolgáltatás díj ellenében vehető igénybe. A VG Sport bármikor jogosult a Szolgáltatásra különböző csomagokat és azokhoz különböző díjakat kiszabni. A Felhasználó saját választása szerint előfizethet bármelyik csomagra.

5.2 A VG Sport a saját hatáskörében dönthet úgy, hogy a Szolgáltatást korlátozott időszakra ingyen felajánlja, illetve a Felhasználási Feltételek keretein belül promóciós időszakot hirdessen (a továbbiakban: „Próbaidőszak”).

A Próbaidőszak alatt díjat nem számít fel a VG Sport. A Felhasználó Próbaidőszakra csak egyszer jogosult. A VG Sport a Próbaidőszakra való jogosultságot a Felhasználó által megadott adatok alapján ellenőrizheti annak érdekében, hogy a visszaéléseket megakadályozza. A Felhasználó a Próbaidőszak alatt bármikor megszüntetheti a hozzáférését a Szolgáltatáshoz. A Próbaidőszak utolsó napja mindig megtalálható a https://vgsport.app/beallitasok címen. Abban az esetben, ha a Felhasználó nem szüntette meg hozzáférését a Szolgáltatáshoz a Próbaidőszak alatt, az utolsó nap a Próbaidőszak normál előfizetéssé válik, onnantól kezdve pedig a Felhasználó hetidíjat köteles fizetni a Szolgáltatásért. A Felhasználó az előre elfogadott - jövőbeli - kifizetéseket a PayPal profiljában törölheti. A VG Sport nem vállal felelősséget a Felhasználó PayPal profiljáért. Az előre elfogadott - jövőbeli - kifizetések törléséhez útmutató megtalálható a https://www.paypal.com/hu/smarthelp/article/how-do-i-cancel-a-recurring-payment,-subscription,-or-automatic-billing-agreement-i-have-with-a-merchant-faq1067 címen.

6. Díjszabás és elállási jog

6.1 A Szolgáltatás díját a Honlapon közzétett érvényes díjszabás alapján kell megfizetni. A Felhasználó bármikor hozzáférhet az irányadó díjszabáshoz a https://vgsport.app/elofizetes címen. A Felhasználó a díjat a Honlapon felkínált bármely módján kifizetheti.

6.2 A felkínált módtól függetlenül a Felhasználó a díj megfizetése előtt köteles az alábbi adatokat megadni: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, közterületnév, házszám és e-mail cím. A Felhasználó köteles áttekinteni az általa megadott adatokat és ellenőrizni azok teljességét és pontosságát. Elektronikus számlát a VG Sport a Felhasználó által megadott e-mail címre továbbítja a Szolgáltatás díjáról. Helyesbítő (ill. újraküldés céljából) elektronikus számla esetén a Felhasználó felveheti a kapcsolatot a VG Sporttal e-mailben (hello@vgsport.hu) vagy postai úton (4502 Vasmegyer, Kossuth utca 125.).

6.3 A Felhasználó a Szolgáltatás díjának kifizetésével - a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében - elfogadja és tudomásul veszi, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

6.4 A Felhasználó bármikor megszüntetheti a hozzáférését a Szolgáltatáshoz, előtte azonban ki kell egyenlítenie a lejárt esedékességű tartozását. A Felhasználó által igénybevett Szolgáltatás, illetve csomag és díj mindig megtalálható a https://vgsport.app/beallitasok címen.

6.5 A Felhasználó az előre elfogadott kifizetéseket a PayPal profiljában törölheti. A VG Sport nem vállal felelősséget a Felhasználó PayPal profiljáért. Az előre elfogadott kifizetések törléséhez útmutató megtalálható a https://www.paypal.com/hu/smarthelp/article/how-do-i-cancel-a-recurring-payment,-subscription,-or-automatic-billing-agreement-i-have-with-a-merchant-faq1067 címen.

6.6 PayPal Guest Checkout (PayPal-fizetés vendégként) esetén a Felhasználó a 3 napos Prémium+ próbaidőszak utolsó napját megelőzően köteles a VG Sportot e-mailben (hello@vgsport.hu) értesíteni, ha le szeretné mondani a 3 napos Prémium+ próbaidőszakot.

6.7 PayPal Guest Checkout (PayPal-fizetés vendégként) esetén a Felhasználó az előfizetésének utolsó napját megelőzően köteles a VG Sportot e-mailben (hello@vgsport.hu) értesíteni, ha le szeretné mondani az általa választott előfizetést.

6.8 PayPal-fizetés esetén a bankkártya terhelés (levonás) részleteiről a PayPal fizetési rendszere küld tájékoztató e-mailt, ami nem összetévesztendő a VG Sport által kiküldött tájékoztató „Előfizetésed hamarosan lejár” e-maillel.

7. Változás

7.1 A Felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy a VG Sport jogosult az ésszerűség keretei között módosítani a díjakat és a jelen Felhasználási Feltételek rendelkezéseit, egyaránt módosításokat végrehajtani a Szolgáltatásban. A Felhasználót a VG Sport e-mailben vagy a Honlapon keresztül értesítheti. Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén a Felhasználó felveheti a kapcsolatot a VG Sporttal e-mailben (hello@vgsport.hu) vagy postai úton (4502 Vasmegyer, Kossuth utca 125.).

8. Joghatóság

8.1 Esetleges jogviták és követelések eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

9. Adatvédelem

9.1 A VG Sport Adatvédelmi nyilatkozata a https://vgsport.app/adatvedelmi-nyilatkozat címen tekinthető meg, amely minden adatra és anyagra kiterjed.

Módosítva: Vasmegyer, 2024. január 1.

Vissza a kezdőlapra